Allaktivitetshuset Allis

Allis är öppet för alla med 10-25 år som primär målgrupp. Här finns klätterväggar, parkourhall, skatehall, danssal, fritidsklubb, pingisbord, fotbollsspel, biljard, gaming center, akrobatik, kampsport, hobbyrum, gym och café. Professionell och engagerad personal hjälper dig gärna igång.

 

Café Genomfarten

Café Genomfarten är en ungdomsgård för dig mellan 13 och 19 år i Uppsala. Här finns plats att vara, vuxna att prata med och fika till vettigt pris. Mötesplatsen drivs av diakonin vid Svenska kyrkan Uppsala i samarbete med flera församlingar i Uppsala.
Genomfartens hemsida


Fyrisgården

Fyrisgården är en av Sveriges tio hemgårdar. Här skapas möten mellan människor och här erbjuds en utvecklande fritid oavsett funktionsförmåga, ursprung, intresse eller ålder. Varje vecka erbjuds fritidsaktiviteter för såväl ung som äldre. Här kan du träffa kompisar och hitta på något roligt efter skolan eller jobbet. Anställda och personer inom daglig verksamhet skapar tillsammans den helhet som är Fyrisgården.
Fyrisgårdens hemsida


Kulturhuset Grand

Kulturhuset Grand är öppet för alla unga och alla konstformer. På Grand arrangeras konserter, våffelbufféer, pysselkvällar och mycket annat kul. Verksamheten bygger på ungas idéer. Du kan få hjälp att utveckla och förverkliga dina projekt och idéer, litet som stort, och du kan träffa och hänga med lika och oliktänkande. Grand är en kommunal verksamhet och drivs av Fritid Uppsala.
Grands hemsida


Kulturhuset Leoparden

På Leoparden i centrala Uppsala har du tillgång till en ateljé alla dagar i veckan och du kan se angelägen konst eller själv ställa ut något i gallerierna. Du kan också fika grönt och skönt eller delta i dramagrupper, poesiaftnar, konserter, yoga, workshops eller annat du själv vill anordna.
Leopardens hemsida


Ungdomens hus

Ungdomens Hus är ett kulturhus som drivs av ungdomar för ungdomar. Husets verksamhet drivs som en förening och du kan själv påverka vad som händer genom att bli medlem. I lokalerna finns café, konsertlokal, pingisrum, ateljé, replokaler, spelrum och skateramp.
Ungdomens Hus hemsida