Enebydagkollo är ett dagkollo som tar plats ute på lägergården Enebygården som ligger utanför Uppsala. Varje dag börjar med att vår kollobuss åker sin rutt genom Uppsala och hämtar upp alla. När alla är upphämtade kör den ut till gården där vi ledare står redo klockan nio.

Efter att ha sparkat igång dagen med storlek och sång delar vi upp oss i mindre grupper och gör alla möjliga roliga saker. Vi leker lekar, skriver låtar, gör samarbetsövningar, badar, paddlar kanot, pysslar, läser sagor, och mycket mer!

Vi är utomhus hela dagen förutom på lunchen, oavsett väder. På lunchen går vi in och äter hemlagad mat från gårdens kök. På eftermiddagen serveras frukt och smörgås under lässtunden. Klockan tre kommer bussen och kör hem alla igen.

Det är en möjlighet för socialisering, lek och härliga sommarminnen! Det tar plats vecka 25, 26 och 33! Anmälan görs via våran hemsida.

  • Kostnadsinfo: 1 175 kr för en veckas dagkollo!

OBS! Det dinns ett liknande evenemang för barn mellan 11 och 15 där deltagarna sover över på gården. Det tar plats söndag vecka 31 till fredag vecka 32. Se våran hemsida för mer information!