På EMPOWER Summer Sports Camp erbjuder vi en vecka fullspäckad med idrott, vänskap, upplevelser, rörelse och glädje. Vi har kuraterat flera roliga, nyttiga och spännande aktiviteter som passar alla deltagare. Dessutom ingår lunch och mellanmål för att säkerställa energinivån under dagen.

Anmäl dig redan nu för att säkra din plats på EMPOWER Summer Sports Camp. Vårt team av erfarna ledare ser fram emot att välkomna dig till en fartfylld och utvecklande sommarvecka. Vid anmälan får du möjligheten att prioritera lägrets huvudaktiviteter enligt ditt eget intresse. Dina val hjälper oss att skräddarsy programmet för dig. Utöver våra huvudaktiviteter kan du också prova på en rad andra aktiviteter, såsom judo, innebandy, boxning och mycket mer.

Kostnadsinfo:

 Föranmälan 299kr fram till den 31/3 sedan kommer slutfakturan 1.499kr (före den 29/2, slutfaktura 1.200kr) från 1/3 1.699kr (slutfaktura 1.499kr).

  • Länk till anmälan: Wondr

Vi på EMPOWER ser träning som en möjlighet att bygga starka och hållbara kroppar för framtiden. Genom att främja vänskap och laganda, skapar vi minnen som varar livet ut och inspirerar till en livslång kärlek till rörelse och hälsa.

För mer information kontakta arrangör.