Välkomna till Designlabbet för en kreativ skaparupplevelse! Tillsammans utforskar vi återbruk, design, måleri, teckning, slöjd och experimenterar med olika tekniker och material. Designlabbet är en öppen verksamhet som arrangeras av Studiefrämjandets Kulturskola med stöd från Uppsala kommun. Vi träffas 15 gånger per termin, och under sportlovet (vecka 8) och påsklovet (vecka 14) har vi varierande öppettider. Håll utkik på vår hemsida för aktuell information.

Du är mer än välkommen att delta i träffarna även om du inte är förhandsanmäld. Om så är fallet behöver vi ha telefonnummer till målsman samt information om ditt barn får gå hem själv eller hämtas av anhörig/bekant. Var vänlig lämna även telefonnummer för den som ska hämta. Vi tar ansvar för ditt barn under träffarna, och det är av högsta vikt att vi kan komma i kontakt med förälder eller ansvarig för hämtning om något oväntat skulle inträffa och säkerställa en trygg hemgång för ditt barn. Alla deltagare är försäkrade när de är hos oss.

  • Varje fredag mellan 15.00 – 17.30 med undantag av 23/2 2024 och 5/4 2024 (Skollov)

Vill du anmäla ditt intresse? Besök www.studyalong.se/studieframjandet och sök på inriktning Konst och hantverk/Designlabbet. Kom och skapa med oss – vi ser fram emot att dela glädje och kreativitet tillsammans!

För mer information kontakta arrangör.