Utforska kreativiteten med Designlabbet! Här leker vi med återbruk, design, måleri, teckning, slöjd och testar olika tekniker och material. Designlabbet är en öppen verksamhet som anordnas av Studiefrämjandets Kulturskola med stöd från Uppsala kommun. Vi samlas 15 gånger per termin, och under sportlovet (vecka 8) och påsklovet (vecka 14) har vi olika öppettider – håll utkik på vår hemsida för aktuell information.

Du är mer än välkommen att dyka upp på träffarna även om du inte är förhandsanmäld. I så fall behöver vi ditt telefonnummer samt information om hur ditt barn kommer hem – antingen själv eller om det hämtas av en anhörig/bekant. Lämna även telefonnummer för den som ska hämta. Vi tar ansvar för ditt barn under träffarna, och det är viktigt att vi kan kontakta förälder eller ansvarig för hämtning om något skulle inträffa och säkerställa en trygg hemgång för ditt barn. Alla deltagare är försäkrade när de är hos oss.

  • Varje måndag 15.30 – 18.00 med undantag av 19/2 2024 och 1/4 2024(Skollov)

Om du är intresserad kan du även fylla i en intresseanmälan på www.studyalong.se/studieframjandet och söka på inriktning Konst och hantverk/Designlabbet. Så varför inte låta kreativiteten flöda och vara med på våra roliga träffar? Vi ser fram emot att skapa tillsammans!

För mer information kontakta arrangör.