Välkomna att skapa med oss på Designlabbet! Här utforskar vi återbruk, design, måleri, teckning, slöjd och experimenterar med olika tekniker och material. Designlabbet är en öppen verksamhet arrangerad av Studiefrämjandets Kulturskola med stöd från Uppsala kommun. Vi samlas 15 gånger per termin, och under sportlovet (vecka 8) och påsklovet (vecka 14) har vi varierande öppettider – håll ögonen på vår hemsida för aktuell information.

Du är mer än välkommen att delta i träffarna även om du inte är förhandsanmäld. Om så är fallet behöver vi ha telefonnummer till målsman samt information om ditt barn får gå hem själv eller hämtas av anhörig/bekant. Var vänlig lämna även telefonnummer för den som ska hämta. Vi tar ansvar för ditt barn under träffarna, och det är av yttersta vikt att vi kan komma i kontakt med förälder eller ansvarig för hämtning om något oväntat skulle inträffa och säkerställa en trygg hemgång för ditt barn. Alla deltagare är försäkrade när de är hos oss.

  • Varje onsdag mellan 15.30 – 18.00 med undantag av 21/2 2024 och 3/4 2024 (Skollov)

Om du är intresserad kan du även fylla i en intresseanmälan på www.studyalong.se/studieframjandet och söka på inriktning Konst och hantverk/Designlabbet. Kom och skapa med oss – vi ser fram emot att dela kreativa stunder tillsammans!

För mer information kontakta arrangör.