Varmt välkommen att skapa med oss på Designlabbet! Här utforskar vi återbruk, design, måleri, teckning, slöjd och experimenterar med olika tekniker och material. Designlabbet är en öppen verksamhet som arrangeras av Studiefrämjandets Kulturskola med stöd av Uppsala kommun. Vi träffas 15 gånger per termin, och under sportlovet (vecka 8) och påsklovet (vecka 14) har vi varierande öppettider – håll utkik på vår hemsida för aktuell information.

Du är mer än välkommen att delta i träffarna även om du inte är förhandsanmäld. I så fall behöver vi ha telefonnummer till målsman samt information om ditt barn får gå hem själv eller hämtas av anhörig/bekant. Lämna även telefonnummer för den som ska hämta. Vi tar ansvar för ditt barn under träffarna, och det är av största vikt att vi kan komma i kontakt med förälder eller ansvarig för hämtning om något skulle inträffa och säkerställa en trygg hemgång för ditt barn. Alla deltagare är försäkrade när de är hos oss.

  • Varje måndag 15:00 – 17:30 med undantag av 19/2 2024 och 1/4 2024(Skollov)

Om du är intresserad kan du även fylla i en intresseanmälan på www.studyalong.se/studieframjandet och söka på inriktning Konst och hantverk/Designlabbet. Kom och skapa med oss – vi ser fram emot kreativa stunder tillsammans!

För mer information kontakta arrangör.