Välkommen att utforska skaparglädjen med Designlabbet! Här delar vi glädjen för återbruk, design, målning, teckning, slöjd och experiment i olika tekniker och material. Designlabbet är en öppen verksamhet som anordnas av Studiefrämjandets Kulturskola med stöd från Uppsala kommun. Vi träffas 15 gånger per termin, och under sportlovet (vecka 8) och påsklovet (vecka 14) har vi varierande öppettider – håll koll på vår hemsida för aktuell information.

Du är mer än välkommen att delta i träffarna även om du inte är förhandsanmäld. Om så är fallet behöver vi ha kontaktuppgifter till målsman samt veta om ditt barn får gå hem själv eller hämtas av anhörig/bekant. Vänligen lämna även telefonnummer för den som ska hämta. Vi tar ansvar för ditt barn under träffarna, och det är av största vikt att vi kan komma i kontakt med förälder eller ansvarig för hämtning om något oväntat skulle inträffa och säkerställa en trygg hemgång för ditt barn. Alla deltagare är försäkrade när de är hos oss.

  • Varje torsdag 15.30 – 18.00 med undantag av 22/2 2024 och 4/4 2024 (Skollov)

Om du är intresserad kan du även fylla i en intresseanmälan på www.studyalong.se/studieframjandet och söka på inriktning Konst och hantverk/Designlabbet. Så ta med ditt skaparhumör och var med oss på roliga träffar – vi ser fram emot att skapa tillsammans!

För mer information kontakta arrangör.