Tips och tricks!

Här finns information om saker att tänka på när du som arrangör lägger in evenemang via formuläret på KUBIK Uppsala. Mer matnyttig information om webbplatsen finns på sidan frågor och svar. Till höger kan du läsa våra kriterier för att bli publicerad på KUBIK Uppsala.


Bild

Ditt evenemang känns mer personligt om du använder en egen bild. Bäst blir det om bilden är liggande, gärna med måtten 800x400 pixlar. Bilder som är stående beskärs och blir inte alltid så snygga. Undvik även bilder med informationstext på.


Återkommande evenemang 

För att slippa lägga in samma information flera gånger kan du uppge de datumen som evenemanget återkommer. Använd funktionen till evenemang som exempelvis hålls en gång i veckan/månaden under en längre period. Skriv ungefär som i exemplet nedan.


Kategorisering

Det går bra att använda sig av fler än en kategori till sitt evenemang. Likaså med målgrupp.


Område

Utöver plats och adress specificera gärna vilken del av Uppsala som evenemanget äger rum i. Då blir det lättare att hitta evenemanget.


Vad händer sen? 

När evenemanget är inskickat kan det dröja upp till fem arbetsdagar för redaktionen att publicera det. Hör gärna av dig till kubik@uppsala.se om du undrar eller vill ändra något!