Upsala IF arrangerar Summer Focus Camp varje sommar som passar för barn och ungdomar i alla åldrar. Vi kommer att utbilda och följa SVFF spelarutbildningsplan som är framtagen av Svenska Fotbollsförbundet. 

Vecka 25 (måndag till torsdag, pga midsommarafton 21/6): För barn mellan 5 och 9 år. Vi kommer att spela fotboll, leka och ha annat skoj.  Dagarna anpassas utefter åldrar och brytas av med andra aktiviteter som pyssel och läsning. Lunch och mellanmål får man ta med själv!

Vecka 26 (måndag till fredag): För barn/ungdomar mellan 10-14 år som vill träna fotboll. De kommer att drillas hårt och få möjlighet att utveckla sina fotbollskunskaper tillsammans med duktiga och engagerade ledare. Dagarna bryts av med andra aktiviteter under veckan. Lunch och mellanmål får man ta med själv!

För alla grupper sträcker sig dagarna mellan kl 9-15 och vi håller hus på Ekebyvallens gräsplaner

Kostnaden är 1200 kr för en vecka och 1800 kr för två veckor. I deltagaravgiften ingår en uppsättning med T-shirt, boll och vattenflaska från Adidas. Glöm inte att skriva önskad storlek på t-shirt i anmälningsformuläret! 

För mer information kontakta arrangör.