“Yggdrasil är Sveriges Magiskola där barn och ungdomar med magiska krafter får lära sig allt om magi. Än så länge är det sommarlov och elever som reser långt har kommit tidigt till skolan. Men i år verkar inte allt stå helt rätt till på skolan. Något har hänt under sommarlovet, lärarna verkar inte vilja prata om det, men något är helt klart på tok. Det gäller för eleverna att ta reda på vad som hänt och försöka fixa det som de vuxna inte verkar kunna klara på egen hand.”

Magiskolan Yggdrasil är ett sommarlajv öppet för barn och ungdomar 10-15 år. Tillsammans skapar vi en fantasivärld där magi och magiska väsen finns på riktigt. Alla deltagare kommer få spela elever på skolan som har rest långt och kommit tidigt till skolstarten och då upptäcker de att allt inte står rätt till på skolan.

Första dagen får du som deltagare skapa sin karaktär och lära dig om världen tillsammans med de andra deltagarna. I tre dagar får du sedan leva dig in i äventyret på Magiskolan Yggdrasil.

Du behöver inte ha lajvat tidigare för att vara med och vi står för all utklädnad och rekvisita. Målet med lajvet är att ha roligt tillsammans, träffa nya vänner, och uppleva ett magiskt äventyr.

  • Lajvet pågår 13-16 juni mellan kl: 10.00-15.00.

Sista anmälningsdagen är 31 Maj. Först till kvarn. Klicka här för att komma till anmäla.