SIK:s fotbollsskola 2023 i samarbete med ICA-Solen och 52:an!

Älskar ditt barn precis som oss fotboll? Känner du att du vill ge ditt barn en oförglömlig vecka i sommar? Då har du kommit helt rätt! Storvreta IK erbjuder ditt barn en fartfylld fotbollsvecka. Verksamheten baseras på glädje med boll och anpassas efter barnets ålder.

Barnen kommer i kontakt med fotboll på ett positivt sätt och lär sig att fungera i grupp och ta hänsyn. Med hjälp av våra utbildade ungdomsledare jobbar vi för att era barn skall få den bästa möjliga upplevelsen av hur underbart fotboll faktiskt är.

  • Vecka 1: Vecka 24, måndag-fredag 12-16 juni
  • Vecka 2: vecka 32 måndag-fredag 7-11 aug
  • Tid: 09.00-15.00

Kostnadsinfo:

  • Kostnad: 1 vecka: 1450 kr, 2 veckor: 2450 kr (inget materialpaket ingår vecka 2 om man deltar på båda). Det tillkommer 40 kr per utställd faktura i administrationsavgift.

Mat: 52an sponsrar med lunch och ICA-solen med mellanmål på eftermiddagen. Sista dagen har vi tacomys! Lunchen består av pasta i dess olika slag. Mellanmålet består av drickyoghurt, tetradryck, frukt och bulle.

Försäkring: Alla barn är försäkrade under träning och även till och från fotbollsskolan.

Utrustning: Varje barn får en egen boll, vattenflaska, diplom och t-shirt.

Ta med: full vattenflaska, fotbolls- eller gympaskor, benskydd, tränings- och regnkläder. Märk kläderna med barnets namn.

På vår fotbollsskola är det stort fokus på fotboll och träning. Vi kommer även dagligen ha gruppsamtal om hur det är att vara en bra lagkamrat, fairplay och fotbollens värdegrunder. Vi förväntar oss av spelarna att de har ett stort fotbollsintresse och vill bli en bättre fotbollsspelare under deras tid på fotbollsskolan.

Grupperna leds främst av våra ungdomsledare som kommer att stöttas av ungdomsledaransvariga och vuxna.

SISTA ANMÄLNINGSDATUM:

v.24 sista anmälningsdatum 7 maj v.32 sista anmälningsdatum 18 juni Ta chansen och anmäl just DITT barn till sommarlovets roligaste vecka!

För mer information kontakta arrangör.