Är du mellan 12 och 15 år och intresserad av att prova på rollspel? Då har vi den perfekta gruppen för dig! Inga förkunskaper eller speciell utrustning krävs. Vår grupp kommer att träffas fyra gånger innan jul för att genomföra ett kortare äventyr. Detta ger dig och de andra deltagarna en chans att lära känna varandra och upptäcka om rollspel är något ni tycker är roligt.

De som upplever att det är kul har förtur att fortsätta med ett längre äventyr under vårterminen. Vi kommer att utforska en värld av äventyr och fantasi med spelet "Mutant: Genlab Alpha". Vi håller våra möten varannan torsdag mellan kl. 16.00 och 18.15 på Ungdomens Hus i Uppsala. Dessutom kommer caféet vara öppet fram till kl. 18, så det finns möjlighet att köpa fika och enklare mat på plats. Vår första träff är planerad till den 9 november. Kom och var med på ett spännande äventyr tillsammans med oss!

  • Glöm inte att bli medlem i föreningen Ungdomens Hus, det kostar endast 30 kronor per år och du sparar in kostnaden på två fika köp.

För mer information kontakta arrangör.