Sommaren närmar sig med stormsteg och vi har nu öppnat anmälan för vårt sommarläger som äger rum kör v.24 och v.25 måndag-torsdag kl 9-15. Vi kan vara på plats kl 8.30 om ni behöver lämna tidigare.

Under 4 intensiva och roliga dagar kommer vi att spela mycket padel där fokus är att ha roligt, lära sig slagteknik och att spela med varandra! Utöver padel kommer vi att köra lekfull fysträning och Multiskillz övningar.

Vad är Multi Skillz? Multi SkillZ fokuserar istället på allsidig och koordinativ träning, som dock genomförs med så starka kopplingar till padelspelet som möjligt. Konceptet innehåller också mycket samarbetsövningar vilket bidrar till glädje och gemenskap. Multi Skillz övningarna hjälper barnen i alla idrotter.

Alla barn är välkomna, både de som spelat tidigare och de som aldrig har spelat. Vi kommer att dela in barnen i grupper enligt ålder samt nivå. Barnen bör komma i idrottskläder, ha idrottsskor samt ha med vattenflaska. Kan även vara bra att ha med sig ombyte vid behov. Vi har racketar på plats om man behöver låna.

  • Ålder: 8-12 år. Barnen ska ha fyllt 8 år.
  • Pris: 1.295 kr . Vi erbjuder 10% rabatt för syskon.
  • Lunch och lätt mellis ingår. Barnen kan ta med extra mellis om de vill.

Alla deltagare blir automatisk medlemmar i Klubb Padelbacken. Minst antal deltagare 8 st. Anmälan via matchi senast en vecka innan lägerstart. Vecka 24.

Har ni frågor eller funderingar kontakta ansvarig via mail till alina@padelbacken.se Fyll i under "övrig information" om ert barn INTE får vara med på bild.