Djurlägret på Gränby 4H-gård – det optimala sättet att tillbringa lovet! 4H:s läger är en oöverträffad upplevelse fylld med djur, lek och nya vänner – perfekt för dig som älskar att vara utomhus och nära naturen. Under lägret får du inte bara närkontakt med gården och dess djur, utan du lär dig också att ta hand om dem i enlighet med 4H:s motto "lära genom att göra". Delta i den dagliga skötseln genom att mata, mocka och ta hand om djuren. Dessutom kan du prova på spännande aktiviteter som att åka häst och vagn, träna agility med getterna eller delta i kaninhoppning. På gården finns en varierad djurmix, inklusive hästar, får, getter, grisar, höns och kaniner, och det finns massor av roliga aktiviteter att utforska med var och en av dem!

4H är dock mycket mer än bara djur. Utöver aktiviteterna kring djuren brukar vi även baka, pyssla och leka en mängd roliga spel. Våra ungdomsledare har erfarenhet av att guida barngrupper och anpassar lägret efter säsongen.

  • Kl. 9:00 – 16:00
  • 7 – 11 år (född år 2013 – 2017)
  • 1320 kr (4 dagar) + obligatoriskt medlemskap 270 kr/år

Med stöd från Region Uppsala erbjuder vi ett begränsat antal kostnadsfria lägerplatser under sportlovet för dem som av någon anledning har svårt att betala det ordinarie priset. Om du behöver en sådan plats, maila uppsala@4h.se så hjälper vi dig.

För mer information kontakta arrangör.