Djurläger på Årsta 4H-gård – bästa sättet att spendera lovet! 4H:s läger är fyllda av djur, lek och kompisar, och passar dig som gillar att vara ute i naturen.

Under lägret får du komma nära djuren på gården och lära dig hur man tar hand om dem enligt 4H:s motto “lära genom att göra”. Du får vara med i den dagliga skötseln när vi matar, mockar och tar hand om djuren men vi kan även prova på aktiviteter som att åka häst och vagn, träna agility med getterna eller kaninhoppning.

Djuren du får träffa på gården är: hästar, får, getter, grisar, höns och kaniner, och det finns roliga saker att hitta på med dem allihopa! 4H är dock mycket mer än djur så förutom aktiviteter kring djuren brukar vi även baka, pyssla och leka massa roliga lekar. Våra ungdomsledare är vana att leda barngrupper och anpassar lägret efter säsong.

Kostnadsinfo
  • V. 24, 26, 31 och 32: 1500 kr
  • V. 25: 1200 kr

Lägret är för deltagare födda mellan 2012 - 2016. Pågår v. 24 - 26, 31 + 32 Gratisplatser: Med stöd av Region Uppsala kan vi erbjuda gratisplatser för familjer som av någon anledning inte har möjlighet att betala. Antalet platser är begränsat. Vill ni veta mer om hur man får en gratisplats från Region Uppsala, ta kontakt med oss via denna mail: lager.uppsala@4h.se.

Uppsalahem sponsrar boende i deras fastigheter med gratis lägerplatser på dagläger under sommaren 2023. Bor ni i en Uppsalahem-fastighet klickar ni det i anmälan för att få en gratis lägerplats. Erbjudandet gäller för 1 lägervecka/person, endast deltagaravgift (ej medlemsskap) och deltagaren måste vara skriven på adressen för att erbjudandet ska gälla.

För mer information kontakta arrangör