Efter ett kort uppehåll är det med stor glädje vi meddelar att Salsal Förbundet är tillbaka och redo för ännu mer action på fotbollsplanen! Under de senaste månaderna har vi arbetat hårt bakom kulisserna för att utveckla nya och spännande sätt att engagera och inspirera våra fantastiska ungdomsspelare.

Vi är glada att meddela att vi nu kommer att erbjuda inomhusfotboll (Futsal) för ungdomar upp till 25 år. Detta ger oss möjlighet att förlänga fotbollssäsongen och skapa en unik och dynamisk spelupplevelse för alla deltagare. Futsal är inte bara roligt och snabbt, det är också en fantastisk möjlighet för spelare att utveckla sina tekniska färdigheter och fotbollsintelligens.

Vi kickar igång säsongen 19 januari. Oavsett om du eller ditt barn är en erfaren fotbollsspelare eller nybörjare, är alla välkomna att delta! Hjälp oss att göra den här säsongen ännu mer minnesvärd genom att dela detta inlägg och bjuda in vänner och familj att ansluta sig till Salsal Förbundet. Vi är så tacksamma för ert stöd och ser fram emot en fantastisk säsong av Futsal med er alla! 

För mer information kontakta arrangör.