Fotbollsskola

Sommarfotbollskola

Vaksala SK arrangerar en sommarfotbollskola de 2 första veckorna på sommarlovet. Vi börjar närma oss sista dag för anmälan viken är 23 maj.
Första veckan V 24 - 25 13 - 19 juni och V 25 - 26 20 - 27 juni. Vi startar varje dag (ej lördagar, söndagar och midsommarafton) 09.00 och håller på till 15.00. Vi håller till på Årsta IP på konstgräset och även andra planer vid Årsta IP.

Fotbollsskolan vänder sig till både flickor och pojkar i åldrarna 6 - 12 år. Kostnaden är 900 kr per vecka. I det ingår då boll, t-shirt, vattenflaska samt även lunch varje dag som vi äter i Årstaskolan ca 10 min promenad från Årsta IP. Vi strävar efter att vara minst 1 ledare per 10 barn.

Tänk till en extra gång då ni anger tröj-storlek och ta hellre en större om ni är osäkra det är inte helt säkert att det kommer att gå att byta storlek i år.

  • 13 - 19 juni 900 kr (ej lördag och söndag)
  • 20 - 27 juni 900 kr (ej midsommarafton, lördag och söndag)

Går man båda veckorna kan man väja att bara få ett spelarpaket och ni betalar då för andra veckan bara 600 kr. Ange detta i anmälan i övriga kommetarer. OBS det går inte att anmäla 1 vecka och tacka nej till spelarpaketet.

https://start.landslagetsfotbollsskola.se/show_club/10182-vaksala-sk


Vi önskar att de barn som deltager i fotbollsskolan själva vill det och att de är mogna och klarar av att vara i grupp med nya barn och nya ledare och är intresserade av att spela fotboll under hela dagen och alla dagar som fotbollsskolan pågår. Om vi anser att ett barn inte hanterar att vara med på fotbollsskolan efter första dagen så kommer vi att meddela detta till er. 

Klicka på anmäl ditt barn och fyll i uppgifterna. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till kansli@vaksalask.se eller 018-243100