Fantastiska nyheter – sommaren är på väg tillbaka! Det innebär ännu ett år av glädjefylld folkfest som överbryggar generationer när Diggiloo levererar en spektakulär mega-konsertupplevelse. Återigen kommer en imponerande ensemble av artister att inta scenen: Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi. Förvänta dig spännande musikaliska möten, humor, hits och en underbar spelglädje, för att inte tala om landets mest skickliga musiker som alltid är med oss.

Nu förbereder vi oss för turnén och tar med oss vår Diggiloo-soffa, själva symbolen för vår gemenskap. Alla artister på scenen samtidigt, stöttar varandra och delar spotlighten. Diggiloo har alltid byggt på att landets hetaste artister visar sin mest generösa sida – gentemot varandra och alla de fantastiska människor som väljer att tillbringa sina sommarkvällar med oss.

Så, varmt välkommen att skratta, jubla, sjunga och dansa med oss medan solen går ned och scenljuset lyser upp himlen. Och det är inte bara fantastisk musik som väntar dig på Diggiloo! Vi har också vår egna Diggiloo-restaurang där du kan njuta av god mat och dryck – från enklare rätter till öl, vin och alkoholfria drycker. Dessutom finns flera kiosker på plats där du kan köpa godis, läsk, kaffe, kakor och korv med mera. Glöm inte att besöka vår souvenirshop på arenan där du hittar exklusiva Diggiloo-produkter som showprogram, filtar, ponchos och öronproppar.

Biljetter kan bokas på www.diggiloo.com. Om du behöver personlig service eller hjälp med din bokning, kontakta Tickster på 0771 – 47 70 70. Tillgänglighetsanpassade platser bokas endast via telefon, och ledsagare går in gratis med en serviceavgift på 45 kr. För grupper över 30 personer, boka via julia@krall.se. Biljettpriset börjar från 495 kr, och två barn upp till 14 år får följa med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna). De flesta spelplatser har både numrerad parkett och sittplatser i det gröna (där du tar med din egen stol eller filt), men var uppmärksam på eventuella avvikelser. Hitta mer information och biljettpriser på www.diggiloo.com.

För mer information kontakta arrangör.