Vi är glada att meddela att vi har bokat Slottsbiografen i Uppsala för en speciell filmvisning av "Lilla sjöjungfrun". Alla som är intresserade är välkomna att delta, och det är ingen förutsättning att vara medlem i FUB. Dock vill vi informera om att antalet platser är begränsat, så det är rekommenderat att anmäla sig i förväg.

Vi kommer att samlas kl. 12.45 för att ge alla tillfälle att träffas och socialisera innan filmen. Själva filmvisningen startar kl. 13:00 och beräknas pågå i cirka 1,5 timmar. Efteråt, vid 15.30, bjuder vi in er att följa med oss till Katedralcaféet, där vi gemensamt kommer att njuta av fika och fortsätta samvaron.

Det är FUB Uppsala-Knivsta som arrangerar detta evenemang och erbjuder bio och cafébesök för sina medlemmar. Det räcker med att en person i familjen är medlem för att ta del av detta erbjudande.

  • För att anmäla dig, vänligen skicka ett mejl till katarina.labajova@gmail.com. Om du är intresserad av att bli medlem i FUB, besök gärna https://www.fub.se/om-fub/bli-medlem/ för mer information.
  • Filmen är gratis för alla, men inte fikat efteråt, då måste man vara medlem

För mer information kontakta arrangör.