Varmt välkommen till danslägret på Uppsala Dansakademi för barn i åldern 9-13 år! Vi bjuder in till fyra dagar fyllda med dansglädje och gemenskap, där vi tillsammans kommer att utforska och träna i dansstilarna jazz och street. Under dessa dagar kommer vi att fokusera på teknik och koreografier samtidigt som det finns utrymme för att utforska och skapa med egen kreativitet genom improvisation.

Dagarna kommer att vara uppdelade i förmiddagspass, lunch och eftermiddagspass. Vi avslutar veckan med en kort uppvisning på söndagen där familj och vänner är välkomna att ta del av det vi arbetat med under veckan.

Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av dans så är du varmt välkommen att delta. Våra instruktörer är erfarna danspedagoger utbildade vid Stockholms Konstnärliga Högskola (tidigare Danshögskolan) och har lång erfarenhet av att undervisa barn och ungdomar.

Vi ber dig ta med egen lunch som inte behöver värmas, bestick och en vattenflaska. Uppsala Dansakademi kommer att erbjuda lättare mellanmål under dagen. Klädseln för dagarna är valfria träningskläder och inneskor med ljus sula (som används i streetdans).

  • Datum och tid: Torsdag 13/6 till söndag 16/6, kl. 10.00 – 14.45 inklusive lunchrast kl. 12.00-12.45. Uppvisning för anhöriga äger rum söndag 16/6 kl. 15.00-15.30.
  • Kostnadsinfo: 1.495kr

För mer information kontakta arrangör.